Bruiloften

Een fantastische bruiloft

Eindelijk is het zo ver en leven jullie samen toe naar het grote moment; jullie huwelijks dag ! Een van de mooiste dagen van je leven.
De dag waarop je elkaar liefde en trouw beloofd.De dag waarop je elkaar het ja-woord gaat geven.

Maar voor dat het zover is valt er nog heel wat te regelen: de trouwdatum, de uitnodigingen, de trouw kleding en de feest avond met natuurlijk een goede DJ.

Het kiezen van een goede dj is zeer bepalend voor de zweer van jullie bruiloft.Met ruim 30 jaar ervaring mag DVD Dj Hans Travolta wel zeggen dat hij een van de meest allround dj’s is.
In zijn loopbaan als dj heeft hij menig bruiloft van entertainment voorzien, je kunt dan ook zeggen dat hij zelf al meer als honderd keer getrouwd is.

Dvd Dj Hans Travolta draait alles met beeld, een zeer unieke belevenis! Tevens biedt dit de extra mogelijkheid om naast de videoclips welke Hans Travolta draait, ook tijdens de feestavond foto’s of zelfs video beelden te laten zien van het huwelijk eerder die dag.Hans Travolta regelt indien gewenst, licht ,geluid en beeld schermen.

Is dit al aanwezig dan komt hij alleen met zijn eigen dj meubel.Vooraf neemt hij altijd alles door met het bruidspaar of de ceremonie meester.Vele opties zijn mogelijk voor dit stukje uniek entertainment op uw bruiloft.Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Contact Us